Med kvalitet på dagsorden

Som relativt fersk mamma er Grete Åsvang tilbake der det startet, med UNN som arbeidsgiver.

Grete Åsvang
Nå skal den opprinnelige bioingeniørene være avdelingsleder for Kvalitetsavdelingen, ved det tidligere Fag- og forskningssenteret som er under omorganisering.

Åsvang har mange år bak seg i UNN-systemet fra tidligere. Først som bioingeniør i perioden 1994 til 2001. Deretter som hovedverneombud frem til 2007.

Mellom 2007 og frem til sist nyttår har 46-åringen både vært klinikksjef ved Finnmarkssykehuset Kirkenes, samt lagt bak seg drøyt fire år ved Fagavdelingen og Kvalitets- og forskningsavdelingen i Helse Nord. For to og et halvt år siden ble hun også mamma for første gang.

Nå er hun klar til å møte utfordringen med å forbedre blant annet pasientsikkerheten ved UNN. Økt kvalitet står på dagsorden, og Åsvang har kompetanse i forbedringsmetodikk meg seg inn i arbeidet.

– For egen del handler det først om å bli kjent igjen med hverdagen i UNN. Som senter skal vi i fellesskap finne ut hvordan vi skal fremstå som en best mulig støttefunksjon for organisasjonen i de ansattes arbeid med kvalitetsarbeidet, sier Grete Åsvang.

LES MER om kvalitetsarbeidet i UNN: – Vi må lære av pasienten

 

Tips oss!
Har du tips om nyansatte i UNN?
Send mail til pingvinen@unn.no

Pingvinavisa Nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og hold deg oppdatert.