Nytt om navn

Her kan du lese om nyansettelser eller personer i nye stillinger ved Universitetssykehuset Nord-Norge. Tips oss gjerne på pingvinen@unn.no eller bruk vårt skjema på tips oss siden.

julia harbrecht narvik (1 av 2)

En kulturell fargeklatt i VM-byen

Tyske Julia Harbrecht (56) er glad i naturen, men holder seg unna de bratte VM-løypene i Fagernesfjellet. Nå ser hun frem til å spre kulturell glede i det nye sykehuset som åpner til høsten.
Les mer
Tove Skjelbakken forsknings og utdanningssjef portrett web

Med hjartet på rette staden

Tove Skjelbakken (59) har overtatt lederstolen i Forsknings- og utdanningssenteret. Herfra drømmer hun om at lederne i UNN skal få nok tid til forskning og utdanning. Innimellom reiser hun også ut for å redde verden.
Les mer
Nikolai Raabye Haugen portrett

De unges vokter

Han er tre ganger nyretransplantert og ble ufør som 18-åring. Da mista også TIL et mulig keepertalent. I dag har Nikolai Raabye Haugen (28) full jobb, og vel så det, og brenner for at de unge pasientene i UNN skal bli hørt.
Les mer
Oda Hofstad og Ellen Blind Hansen

Forbedring fryder

Fem nye «20-prosenter» er på plass i Kontinuerlig forbedring for å spre forbedringsarbeid ut i klinikkene.
Les mer
Martine Ryvoll Sivertsen og John Christian Vedal

Med rett til å rådgi

Martine Ryvoll Sivertsen (24) og John Christian Vedal (40) er de to nyeste tilskuddene til sykehusets juridiske kompetanse. Sammen med et knippe andre jurister sørger de for at UNN gjør ting etter boka.
Les mer
evelinn elvagjeng anestesisykepleier non front

Byttet ut hvitt med grønt

Som nyutdannet anestesisykepleier jobber Evelinn Elvagjeng (31) bak lukkede operasjonsdører ved UNN Tromsø. På fritiden er hun fri som fuglen; som tur.evelinn med over 6.300 følgere på Instagram.
Les mer
maria hiim 3

Grep sjansen – dro nordover

Da fotballkarrieren tok slutt, ble utdanning prioritert. Deretter forlot Maria Hiim (26) snøfattige Sandnes og satte kursen mot nord. Her ble det jobb som fysioterapeut ved UNN.
Les mer
Merete Bolstad informasjonssikkerhetsansvarlig 03.10.23

UNN-jobb midt i blinken for tusenkunstner

Ofotingen Merete Bolstad (55) er UNNs nye informasjonssikkerhetsansvarlig. Med bakgrunn som både teknolog og pedagog har hun gode forutsetninger for å nå ut til organisasjonen. Og på fritiden slapper hun av med en fem-seks hobbyer, engasjement og aktiviteter.
Les mer
SamisktolkHenrik4 1 of 1

Dulka Henrik

En etterlengtet tjeneste er endelig på plass i UNN i samarbeid med Finnmarkssykehuset. En nordsamisk tolk er nå fysisk tilstede for både samisktalende pasienter og behandlere ved UNN Tromsø.
Les mer
Glenn Helge Hattmann2 1 of 1

Pasientorientert pendler

Han innrømmer at han kan savne pasientkontakten han hadde som sykepleier. Men som samhandlingssjef skal Glenn-Helge Hattmann (40) fortsatt sørge for at pasientene har det best mulig.
Les mer
andreas pedersen narvik 2 1

Rask tilvenning i nye omgivelser

Mye ble nytt da Andreas Pedersen (28) forlot Drammen til fordel for UNN i Narvik. Og her blir han fort en del av overgangen fra gammelt til nytt sykehus.
Les mer
Christian Vildgren sikkerhetssjef 25.01.23 kvadratisk

Treffsikkerhetssjefen

UNNs nye sikkerhetssjef Christian Vildgren (31) motiveres av krevende oppgaver og raske beslutninger. Og tross tøffe tider, gleder han seg over at vi lever i en gullalder for sikkerhetstenkning.
Les mer
rune olsen dogn Tromso 1 2

Full fart nordover

Rune Olsen ønsket seg tilbake til barndomstraktene, og da muligheten åpnet seg i fjor var ikke 50-årsjubilanten sen med å sette kurs fra Førde til bygg 7 helt nord ved UNN på Åsgård.
Les mer
Linda M Flatt 2

Til lederjobb i ny klinikk

Linda Margareth Flått startet sist høst som enhetsleder ved medisinsk poliklinikk og gastrolab. Totalt har hun fått personalansvar for 17 ansatte. Samtidig er hun godt i gang med masterstudier ved Nord Universitet i Bodø.
Les mer
grete asvang 1

Trives i lederrollen

Den nye klinikksjefen ved Diagnostisk klinikk mener det bør være et mål at man skal glede seg til å gå på jobb hver dag. 
Les mer
Jostein Bentzen 4

Inviterer inn i «ukjent» landskap

Hvis innsikten i det rehabiliteringsavdelingen gjør hadde vært bedre, hadde det også vært enklere å rekruttere flere leger og sykepleiere hit. Det mener den nye avdelingslederen, Jostein Bentzen.
Les mer

Opprykk gir nye spennende utfordringer

Laila Furulund Strøm er ny avdelingsleder ved nevrokirurgi, øre-, nese-, hals- og øye (NKØØ). Hun er dermed leder for til sammen 250 ansatte ved UNN i Tromsø, Harstad og Narvik.
Les mer

Fra sykepleier til rådgiver

Etter 14 år som sykepleier på sengeposten til nevrokirurgi, øye og øre-nese-hals, har Ine Mari Heggebakk kastet seg over utfordringer i NOR-klinikken på et mer overordnet plan.
Les mer

Mer ansvar inspirerer Pia

29 år gammel er tobarnsmamma Pia Helen Hotti Simensen topp motivert til å lede sengeposten for pasienter med fordøyelses- eller nyresykdom.
Les mer

Fra lærling til fast jobb

Julie Larsen (19) kommer inn med ungdommelig pågangsmot som ny helsefagarbeider på medisinsk sengepost ved UNN Narvik.
Les mer
Karl-Ivar Lorentzen

Med røntgenblikk for forbedring

Karl-Ivar Lorentzen (53) tiltrer som ny leder for røntgenavdelinga i september. De får en fartsfylt, men lyttende leder som liker utfordringer, både på og utenfor jobben.
Les mer

Et sted med plass for alle

Ida Kristine Fredriksen (42) er ny koordinator på Vardesenteret. Med sterk tro på aktivitet, mestring og respekt for enkeltmennesket håper hun å løfte senteret fra «pandemidvalen».
Les mer

Inspirert av nytt lokalsykehus

Som overlege vil ikke Heidi Hienn gi helt slipp på det kliniske når hun nå blir permanent leder for medisinsk avdeling ved UNN Narvik. Hun brenner for lokalsykehuset, og ser frem til innflytting i nytt sykehus om drøye to år.
Les mer

Rykker opp og bytter fagområde

Etter drøye fem år som seksjonsleder ved intensivavdelinga UNN Tromsø, tar Kine Eide Pedersen (37) steget videre og blir leder ved avdeling for fordøyelsessykdommer og nyremedisin i Medisinsk klinikk.
Les mer

Kristin hjemme i «Vakkerlandet»

Kristin Furu Grøtting (60) er ny driftsleder ved UNN Longyearbyen. Hun har lang fartstid i nord, og brenner både for sykehuset, folket og naturen på Svalbard – eller «Vakkerlandet», som hun kaller det.
Les mer

Overtar avdeling med 170 ansatte

Tobarnsmamma Siv Olsen (44) får det ekstra hektisk når hun nå skal lede en av de største kliniske avdelingene ved UNN, medisinsk avdeling i Harstad.
Les mer

Tett på livet – sykehushumanisten er på plass

En jordnær mann fra Drammen med forkjærlighet for mental ekstremsport. Emil Faugli (32) er ansatt i nyopprettet stilling som sykehushumanist, og bringer dermed UNNs preste- og samtaletjeneste nærmere det mangfoldige samfunnet vi er en del av.
Les mer

Falt pladask for kjæreste og jobb i nord

Sunniva Brask (28) er fra Stord, men da hun først tok turen nordover i 2012 var det ingen vei tilbake. Nå er hun etablert med forloveden i nytt hus, og klar for nye utfordringer ved UNN Narvik.
Les mer

Ringen sluttet etter mammapermisjon

Marthe Solberg Olsen (33) startet å jobbe i omsorgstjenesten allerede i 2006. 15 år senere er hun ferdig utdannet, har opparbeidet seg nyttig arbeidserfaring, er blitt mamma og er nå tilbake i både hjembyen Narvik og UNN-familien.
Les mer

Ny «ungdom» i ledergruppa

Som den tredje 79-modellen på ett år sørger Fredrik Sund for at snittalderen i UNNs ledergruppe går ytterligere nedover.
Les mer

Klare for nye ansvarsområder

Disa Håkstad (37) og Merethe Hennie Karlsen (45) er nyutnevnt til hver sine ansvarsområder i ledelsen ved rehabiliteringsavdelinga.
Les mer

Ballsjonglør ny regnskapssjef

Håvard Bergstedt Lysvoll er vant til å sjonglere både med fotball og tall. Nå får Tromsdalen-spilleren i ansvar å holde kontroll på milliardene som sirkulerer i UNN.
Les mer

Kjent fjes i ny rolle

Ap-politiker, samfunnsdebattant og advokat: Ragni Løkholm Ramberg (37) har markert seg i mange ulike roller. 1. mars tiltrådte hun som ny leder for eiendomsavdelinga ved UNN.
Les mer

Allsidig trønder i lederstolen

Svein Erik Sødahl Jamt (41) er ny leder av elektroseksjonen ved UNN. Med variert yrkesbakgrunn og et bredt interessefelt håper han å utvikle seksjonen både faglig og personalmessig.
Les mer

Inspirert av ledermobilisering

Sondre Alexander Figenschau Bogstrand ble nominert til UNNs ledermobiliseringsprogram. Nå er 33-åringen leder for portørene ved UNN i Breivika.
Les mer

Tar overgang til nyetablert senter

Etter 25 år i Medisinsk klinikk, de 12 siste som klinikksjef, er Markus Rumpsfeld (59) klar for nye oppgaver. Han blir leder E-helse, samhandlings- og innovasjonssenteret ved Universitetssykehuset Nord-Norge (UNN).
Les mer

Sjelden mann i rett stilling

Forskningskoordinator Andreas Lahelle (33) gleder seg til å finne ut mer om effekten av fysioterapi for pasienter med arvelige, sjeldne nevromuskulære sykdommer.
Les mer

Til tjeneste for forskere i Helse Nord

36 år gamle Ilkka Launonen har tatt veien fra Finland - vært innom UiT, Norges arktiske universitet - og har nå landet som statistiker i en regional funksjon i Klinisk forskningsavdeling ved UNN.
Les mer

Læring og mestring på intensivmedisin

Etter tre og et halvt år i hovedstaden søkte Therese Aune (28) seg nordover igjen. Hun fikk jobb ved intensivmedisin UNN Tromsø, og stortrives i et godt utviklingsmiljø.
Les mer

Dedikert til å ivareta lokal beredskap

Ved UNN i Narvik og Harstad er det nå etablert egne rådgiverfunksjoner for å ivareta beredskapen ved lokalsykehusene. Beate Klubnes og Tor Harald Nyheim er ansatt i hver sin 50 prosents stilling.
Les mer

Skal bedre traumeomsorgen

Runar Eilertsen (40) og Hege Lauritzen (40) deler på den nyoppretta stillinga som lokal traumekoordinator ved UNN Tromsø.
Les mer

Prosjektleder for nye helsetjenester

Rita-Kristin Hansen har lang erfaring fra jobb i både psykiatrien og med ulike DIPS-prosjekter. Nå er hun ansatt som prosjektleder i Helsetjenesteutvikling ved E-helse og IKT-avdelinga i Kvalitets- og utviklingssenteret.
Les mer

Elsker medisinsk genetikk

Toril Fagerheim (50) har gått gradene ved medisinsk genetisk avdeling helt siden 1992. Nylig overtok hun som avdelingsleder.
Les mer

Ny helsefaglig forskningsveileder

Trenger du tips og råd for å søke forskningsmidler til helsefaglig forskning? Da er Elin Evensen (53) ny metodeveileder for dette i UNN og Helse Nord.
Les mer

Ny sjef i Diagnostisk klinikk

Kate Myräng overtar sjefsstolen i Diagnostisk klinikk etter Gry Andersen, som nå er driftsleder i Narvik. Myräng overtar jobben 1. juli.
Les mer

Ny avdelingsleder på medisin i Harstad

Hanne Frøyshov blir ny avdelingsleder på medisinsk avdeling i Harstad. Hun har en periode som kvalitetssjef i Helse Nord bak seg, og starter opp ved UNN Harstad 1. september.
Les mer

Fra Serbia til Narvik

Serbiske Sanja Radovinović-Tasić (45) lot seg overbevise av en bekjent som allerede hadde tatt turen til UNN Narvik. Nå jobber begge ved sykehuset.
Les mer

Tilbake ved UNN i ny rolle

Stine Skogdal (38) har jobbet ved sengeposter i sykehuset tidligere, men har de 15 siste årene skaffet seg erfaring andre steder. Nå er hun tilbake.
Les mer

Skal utbedre pasientflyten i UNN

Ronny Higraff og Monica Edøy Jenssen er ansatt som pasientflytkoordinatorer i UNN med ansvar for henholdsvis medisinske og kirurgiske sengeposter.
Les mer

Ny klinikksjef for K3K

Rolv-Ole Lindsetmo (58) er tilsatt i stillingen som klinikksjef i Kirurgi-, kreft- og kvinnehelseklinikken i UNN.
Les mer

Jobblykke for helsefaglærling

For Kristine Jensen (20) har lærlingplassen ved ortopedisk sengepost vist seg å være midt i blinken. Nå er hun klar for fast jobb ved UNN i Breivika.
Les mer

Fra Mack til mikrobiologen

Med utdanning innen bioteknologi, kontorfag og økonomi har Maja Ranveig Skoghøy (28) nå funnet seg godt til rette på mikrobiologen ved UNN.
Les mer

I gang som medisinsk fagsjef

Haakon Lindekleiv (34) startet 1. oktober som medisinsk fagsjef ved UNN. Stillingen er nyopprettet i forbindelse med etableringen av Kvalitets- og utviklingssenteret.
Les mer

Ny lærdom som seksjonsleder

Etter 11 år som sykepleier og to år i Kreftforeningen, skal Anne Marvik (38) nå skaffe seg ny erfaring som en del av lederteamet i Kvinneklinikken.
Les mer

Serber opplever Narvik-eventyr

Da Aleksandra Grdinic Galovic (44) var ferdig utdannet kardiolog, var det fristende å forlate millionbyen Beograd. Eventyrlysten førte henne til UNN Narvik.
Les mer

Fra hvitt til grønt

Med et fremtidig mål om en jobb som operasjonssykepleier passer det fint for Marie Halvorsen (26), tidligere angrepsspiller i fotballklubben Fløya, å være tilbake i grønt.
Les mer

Sykepleier ny "Harstad-sjef"

Rita Pernille Martnes, avdelingsleder for anestesi- og operasjonsavdelinga i Harstad, har overtatt som leder av driftsrådet på sykehuset etter Anders Nordgård på kirurgen.
Les mer