Ballsjonglør ny regnskapssjef

Håvard Bergstedt Lysvoll er vant til å sjonglere både med fotball og tall. Nå får Tromsdalen-spilleren i ansvar å holde kontroll på milliardene som sirkulerer i UNN.

Håvard Lysvoll er ny sjef for lønn- og regnskapsavdelinga ved UNN. Foto: Per-Christian Johansen
Lysvoll tiltrådte 1. juni som ny avdelingsleder for lønn- og regnskapsavdelingen ved Universitetssykehuset Nord-Norge (UNN). Han kommer fra jobben som teamleder for Tromsø-kontoret til Regnskapshuset i Sparebanken Nord-Norge.

– Etter mange år i det private var dette var en jobb som var interessant for meg. UNN er en stor og viktig i aktør, både i nordnorsk og nasjonal sammenheng. Det blir mange tall og mye penger å holde orden på med nesten 9.000 personer som skal ha lønn hver måned, sier 31-åringen, som med sin oppvekst i Henningsvær ikke fulgte i pappas fotspor som fisker.

– Vi «egnet» oss ikke helt til det, så da ble det fotball i stedet, smiler Lysvoll.

Pappapermisjon

Han har spilt for TUIL på 1. og 2. divisjonsnivå siden høsten 2008, og blitt godt kjent med det nasjonale perspektivet. I 2012 var han ferdig utdannet innen økonomi og administrasjon ved UiT, Norges arktiske universitet.

Som nybakt pappa til Selma – som nå er seks måneder – vil han imidlertid ikke bli å se permanent for sine rundt 40 medarbeidere før i november. Pappapermisjonen starter i august, når samboeren skal tilbake på jobb som sykepleier ved UNN.

– Jeg har allerede rukket å bli kjent med mange her, og det er flinke folk jeg skal jobbe med. Sånn sett gru-gleder jeg meg litt til å ta ut permisjon. Men det blir også fint å være mye sammen med Selma, avslutter Håvard Bergstedt Lysvoll.

Tips oss!
Har du tips om nyansatte i UNN?
Send mail til pingvinen@unn.no

Pingvinavisa Nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og hold deg oppdatert.