Bli med på vinterfesten

Det er fire år siden den forrige store UNN-festen. Nå inviterer kulturavdelinga deg til ny festivitas på The Edge i Tromsø lørdag 7. mars.

Klokka åtte om kvelden sparker UNN Big Band i gang festen, med blant annet Sjur Hovland, storstemmen fra intensiven i Harstad, Vårin Brattsti Nilsen fra felles kontorsenter i UNN, og Roar Dons som vokalister.

Konserten varer i en god time, før vi trekker ut i lobbyen der DJ’en spinner plater helt fram til klokka to om natta. Og vil du trekke deg tilbake til et litt roligere hjørne innimellom, så er skybar’en i toppetasjen åpen til midnatt.

Ta med kollegaen

– Vi syntes det var på tide at vi på UNN kunne feire oss selv med konsert og en god fest igjen.  Det blir ikke like stort som i 2011, men det blir en fin kveld med god musikk og god stemning sammen med kollegene dine. Og har du lyst å ta med en kompis som ikke jobber på UNN så må du gjerne det, forteller Inger Lise Ebeltoft fra kulturavdelinga.

Billetten til vinterfesten koster bare 120,- om du bestiller på nettet og 170,- om du kjøper i døra. Det er med andre ord ingen grunn til å sitte på gjerdet, alle som har hørt UNN Big Band vet at dette er mye kvalitet for lite penger!

Pingvinavisa Nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og hold deg oppdatert.