Bli med på vinterfesten

Det er fire år siden den forrige store UNN-festen. Nå inviterer kulturavdelinga deg til ny festivitas på The Edge i Tromsø lørdag 7. mars.

Klokka åtte om kvelden sparker UNN Big Band i gang festen, med blant annet Sjur Hovland, storstemmen fra intensiven i Harstad, Vårin Brattsti Nilsen fra felles kontorsenter i UNN, og Roar Dons som vokalister.

Konserten varer i en god time, før vi trekker ut i lobbyen der DJ’en spinner plater helt fram til klokka to om natta. Og vil du trekke deg tilbake til et litt roligere hjørne innimellom, så er skybar’en i toppetasjen åpen til midnatt.

Ta med kollegaen

– Vi syntes det var på tide at vi på UNN kunne feire oss selv med konsert og en god fest igjen.  Det blir ikke like stort som i 2011, men det blir en fin kveld med god musikk og god stemning sammen med kollegene dine. Og har du lyst å ta med en kompis som ikke jobber på UNN så må du gjerne det, forteller Inger Lise Ebeltoft fra kulturavdelinga.

Billetten til vinterfesten koster bare 120,- om du bestiller på nettet og 170,- om du kjøper i døra. Det er med andre ord ingen grunn til å sitte på gjerdet, alle som har hørt UNN Big Band vet at dette er mye kvalitet for lite penger!

Pingvinavisa Nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og hold deg oppdatert.

Din e-post: