Blir ny driftsleder ved UNN Narvik

Vibeke Haukland er tilsatt som ny driftsleder ved UNN Narvik.

Vibeke Haukland blir ny driftsleder ved UNN Narvik. Foto: Universitetssykehuset Nord-Norge
Haukland har 20 års fartstid ved UNN Narvik, både som sykepleier og seksjonsleder. Hun har i tillegg lang erfaring som medlem i UNN-styret, og har siden 2011 vært hovedtillitsvalgt for Norsk Sykepleierforbund.

Vibeke Haukland overtar driftslederjobben etter Gry Andersen, som sa opp stillingen tidligere i vinter. Sistnevnte flytter tilbake til Tromsø for å bli assisterende leder ved det nyopprettede E-helse, samhandlings- og innovasjonssenteret ved UNN.

– Jeg har hatt mange ulike roller opp gjennom årene, men alltid hatt en fot i det kliniske arbeidet. Det gir en realitetsorientering som er svært nyttig å ha med seg inn i lederjobben. Nå gleder jeg meg til å ta fatt på jobben sammen med flotte folk som vil være med på å bygge noe stort i Narvik, sier Vibeke Haukland.

Sentral rolle i Nye UNN Narvik

Viseadministrerende direktør i UNN, Marit Lind, er fornøyd med å ha Haukland på plass:

– Vi er trygge på at dette er rett person på rett sted. Vibeke har verdifull erfaring både fra strategisk og klinisk arbeid i UNN, og et brennende engasjement for UNN Narvik. Hun har et stort nettverk og god kjennskap til både kommunen og UiT, Norges arktiske universitet i Narvik. Det blir spesielt viktig i arbeidet med nytt sykehus i Narvik, hvor hun som driftsleder selvsagt vil få en helt sentral rolle.

Vibeke Haukland starter i jobben som driftsleder 19. april.

LES OM FLERE nyansettelser ved UNN her.

Tips oss!
Har du tips om nyansatte i UNN?
Send mail til pingvinen@unn.no

Pingvinavisa Nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og hold deg oppdatert.