Else-Marie Molund

Else-Marie Molund er utdannet psykolog ved UIO i 2006 og er psykologspesialist i klinisk voksenpsykologi. Hun er for tiden ute i permisjon fra stillingen som enhetsleder ved voksenpsykiatrisk poliklinikk Tromsø og Storsteinnes i UNN HF.  I UNN har hun tidligere vært ansatt ved døgnenheten Storsteinnes, voksenpsykiatrisk poliklinikk og på poliklinikk for barn og unge.

Hun har vært spaltist for Mediehuset iTromsø og skrevet kronikker i Nordlys. Hun har skrevet om erfaringene og dobbeltkompetansen hun har som mor til en gutt med utviklingshemning og psykolog i Tidsskrift for Norsk Psykologforening og i Tidsskrift for den norske legeforening. Hun har vært kronikør i Tidsskrift for Norsk Psykologforening, og er for tiden leserombud i samme tidsskrift. Hun er også sentralstyremedlem i Norsk Psykologforening.

Molund har også vært klinikktillitsvalgt, og leder i lokalavdelingen av Norsk Psykologforening. Hun er opptatt av psykisk helse, rushelse, psykologi, forebygging, helsepolitikk, helselovene, personer med utviklingsforstyrrelser og samtidig psykisk lidelse, utformingen av psykisk helsevern, TSB og kommunale psykiske- og rushelsetjenester.

Pingvinavisa Nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og hold deg oppdatert.