Karl-Johan Storø og Silje Steen

Fra jazz til rock og visesang. Kulturkonsulent Karl-Johan Storø og ambulansearbeider Silje Steen er klare for ei uke med festspillkonserter på sykehuset. Foto: Jan Fredrik Frantzen

Festspillklare UNN­tertainere

Karl-Johan Storø og Silje Steen
Fra jazz til rock og visesang. Kulturkonsulent Karl-Johan Storø og ambulansearbeider Silje Steen er klare for ei uke med festspillkonserter på sykehuset. Foto: Jan Fredrik Frantzen

Søndag 21. juni tar ambulansearbeider Silje Steen fram mikrofonen. Da sparker hun og kultursjef Råger Ellingsen i gang sykehusets egen versjon av festspilluka, når de går på musikkvandring på sengepostene i sykehuset. 

– Jeg brenner for musikk og har sunget helt siden jeg var liten. Jeg er nok litt melankolsk men liker også musikk med fart. Favorittbandet er nok Coldplay, sier 20-åringen som jobber turnus på ambulansestasjonen på Evenskjer når hun ikke driver med musikk.

Søndag 21. skal hun altså dele sitt talent med pasienter og ansatte, og resten av uka blir det lunsjkonsert hver dag mellom 11.30 og 12 i kantina på sykehuset. Mandag 22. er Ida Louise Pedersen først ut, sammen med faren Lars Inge Pedersen og og kultursjef og pianist Råger Ellingsen. Deretter går det slag i slag uka gjennom med blant andre Marthe Valle og Børge Ytterstad.

– Torsdag er det for eksempel UNN-jam med preg av visemusikk og jazz. Så langt har vi seks påmeldte leger og sykepleiere som tar et avbrekk fra pasientbehandlinga og stiller med sine instrumenter i lunsjen, forteller kulturkonsulent Karl-Johan Storø.

Så da ønsker vi både ansatte, pasienter og pårørende til musikalske godbiter i kafé Solan uka gjennom, fra mandag 22. til og med fredag 26. juni.

Disse spiller på sykehuset under festspilluka:

Søndag 21.6, klokka 17:
Musikkvandring med Silje Steen og Råger Ellingsen

Mandag 22.6 klokka 11.30 i kantina:
Ida Louise Pedersen, Lars Inge Pedersen og Råger Ellingsen

Tirsdag 23.6 klokka 11.30 i kantina:
Marthe Valle

Onsdag 24.6 klokka 11.30 i kantina:
Børge Ytterstad og Kjell Svendsen

Torsdag 25.6 klokka 11.30 i kantina:
Brattbakken barnehage & UNN-Jam med UNNs egne musikere og helsepersonell

Fredag 26.6 klokka 11.30 i kantina:
Conexus, med Simon Pettersen, Sindre Bjørkly og Johan Benjamin Breivik musikklinja på Heggen videregående

Lyst å få med deg Festspillene i år? Se programmet for Festspillene

Pingvinavisa Nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og hold deg oppdatert.