Første oppgave: Ny vestibyle i Breivika

Birgitte Ryvoll er ny prosjektleder for prosjekt og utbygging i Drifts- og eiendomssenteret i UNN. Foto: Per-Christian Johansen
Samme dag som den nye A-fløya ble åpnet (1. juni), startet Birgitte Ryvoll (48) opp som ny prosjektleder for prosjekt og utbygging i Drifts- og eiendomssenteret. Nå skal hun blant annet lede arbeidet med å renovere vestibylen ved UNN i Breivika.

Sivilingeniøren, opprinnelig fra Brøstadbotn, kom til UNN fra en prosjektlederstilling i Nordnorsk byggekontroll. Tidligere har hun hatt liknende oppgaver knyttet til bygg og utvikling i både Tromsø og Bærum kommune.

– Så jeg har lang erfaring fra det offentlige. Nå ønsket jeg litt nye utfordringer, og ser på UNN som en spennende arbeidsplass. Det skjer jo mye på et sykehus, der man må forholde seg til – og involvere – både ansatte, pasienter og pårørende, sier Birgitte Ryvoll.

Involvering blir viktig også i vestibyleprosjektet ved hovedinngangen i Breivika. Både styringsgruppe og arbeidsgruppe er involvert i prosessen. Målet er fremme et forslag til utforming av vestibyleområdet til styringsgruppa i løpet av 2018, og at arbeidet skal ferdigstilles innen neste sommer.

– Jeg har foreløpig jobbet med å sette meg inn i det arbeidet som er gjort så langt. Det er mange interessenter å forholde seg til, og begrenset med areal. Utgangspunktet for arbeidet er å skape en servicerettet vestibyle som i første rekke retter seg mot pasienter og pårørende. Så skal vi nok også se på både inventar, material- og fargebruk, sier tobarnsmamma Ryvoll.

Ansatte ved UNN kan lese mer om vestibyleprosjektet på intranett: http://intranett.unn.no/vestibylen/category31066.html

LES OM FLERE nyansettelser ved UNN her.

Tips oss!
Har du tips om nyansatte i UNN?
Send mail til pingvinen@unn.no

Pingvinavisa Nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og hold deg oppdatert.