Første sykepleier i blodbanken

Etter ti års erfaring fra medisinsk avdeling og akuttmottaket, har Sindre Ø. Thoresen startet på en ny arbeidshverdag ved UNN Harstad.

Sindre Ø. Thoresen er nyansatt ved blodbanken UNN Harstad, der blodtapping og kvalitetssikring av blod er en naturlig del av hverdagen. Foto: Per-Christian Johansen
34-åringen er nylig ansatt som den første sykepleieren blant de rundt 20 medarbeiderne som bemanner blodbanken ved sykehuset.

– Tiden var inne for noe nytt, og da passet dette bra. Jobben er kun på dagtid, og det gir en bedre arbeidshverdag. Det er også gunstig fordi min kone Kristina jobber turnus som sykepleier ved medisinsk avdeling, sier Sindre Ø. Thoresen.

Omfattende prosess

Han er så vidt begynt å bli varm i trøya blant nye kolleger, og har gode læremestere i bioingeniørene ved blodbanken i Harstad.

I tillegg til tapping av blodgivere, gjennomføres det blodprøvetaking ute på sengepostene ved sykehuset.

– Jeg har vært borti blodprøvetaking tidligere, blant annet i akuttmottaket. Her handler det imidlertid om en langt mer omfattende prosess, med kvalitetssikring og analyser fra blodet er tappet til det skal ut til nye pasienter. Jeg trives godt her blant trivelige kolleger, sier Thoresen, som på fritiden er glad i jakt, fiske og friluftsliv.

LES MER om blodbanken ved UNN Harstad her.

Tips oss!
Har du tips om nyansatte i UNN?
Send mail til pingvinen@unn.no

Pingvinavisa Nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og hold deg oppdatert.