Fristet av UNNs samfunnsoppdrag

Gøril Bergmann (52) er ny klinikkrådgiver for Kirurgi-, kreft- og kvinnehelseklinikken i UNN.

Gøril Bergmann er ansatt som ny klinikkrådgiver for K3K. Foto: Per-Christian Johansen
Hun har jobbet på flere arenaer som har et ekstra engasjement for Nord-Norge. Blant annet som driftscontroller for hotelldriften hos Hurtigruten og sist for Agenda Nord-Norge.

Bergmann kjenner også UNN godt etter syv år som stabsleder ved Senter for klinisk dokumentasjon og evaluering (SKDE) i perioden 2009-2015.

– Sånn sett blir dette litt som å komme hjem igjen. Jeg kjenner jo sykehuset i Breivika godt fra tiden i SKDE. Det viktig samfunnsoppdraget UNN har for pasienter fra hele Nord-Norge, gjør denne jobben motiverende og svært givende, sier Gøril Bergmann, som var på plass i UNN 12. august.

Hun overtar oppgavene som klinikkrådgiver etter Ingrid Lernes Mathiassen, som er i gang i jobben som ny administrasjonssjef ved UNN.

– Jeg er kommet til en klinikk som er veldrevet og med mange engasjerte medarbeidere. Foreløpig går det mye tid til å bli kjent med folk i klinikken og sette meg inn i arbeidsoppgavene. Rollen som klinikkrådgiver har et allsidig innhold, noe som passer meg veldig godt, sier Bergmann.

Pingvinavisa Nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og hold deg oppdatert.