Gir seg som klinikksjef

Etter mange år som leder i UNN har Magnus Hald (65) bestemt seg for å slutte som klinikksjef ved Psykisk helse- og rusklinikken.

Magnus Hald gir seg som klinikksjef ved Psykisk helse- og rusklinikken i UNN.
Hald meddelte dette sist uke. Han har hatt flere lederroller ved Åsgård sykehus/RiTø/UNN frem til 2008, og deretter vært klinikksjef – først i Allmennpsykiatrisk klinikk fra klinikketableringen i 2008 – og senere i Psykisk helse- og rusklinikken siden 2014.

– Jeg har fått oppleve å være leder for svært mange dyktige og dedikerte medarbeidere som står på hver dag  for å gi et best mulig tilbud til pasientene i klinikken. Jeg vil få takke alle som har stilt opp i min tid som klinikksjef. Jeg håper samtidig  på et videre samarbeid med mange av dem i en fremtidig klinisk stilling i klinikken etter at jeg går av som klinikksjef 31. august, sier Magnus Hald.

Konstituert administrerende direktør, Marit Lind, bekrefter at oppsigelsen er mottatt.

– Magnus Hald har hatt klinikksjefstilling i UNN siden 2008. Han har bidratt svært positivt i direktørens ledergruppe og lagt ned en stor arbeidsinnsats for psykisk helse- og ruspasienter i den største klinikken i UNN. Jeg respekterer at han nå ønsker å gå over i en annen passende stilling i Psykisk helse- og rusklinikken frem til han går av som pensjonist. Arbeidet med å rekruttere ny klinikksjef vil vi nå gå i gang med, sier Marit Lind.

Pingvinavisa Nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og hold deg oppdatert.