Inspirert av ledermobilisering

Sondre Alexander Figenschau Bogstrand ble nominert til UNNs ledermobiliseringsprogram. Nå er 33-åringen leder for portørene ved UNN i Breivika.

Sondre Bogstrand er leder for portørene ved UNN Tromsø i Breivika. Foto: Per-Christian Johansen
Bogstrand kom til UNN i 2015, fem dager etter å ha blitt pappa for første gang. Da hadde han tidligere jobbet som vekter og som fengselsbetjent i Tromsø fengsel.

– Jeg har alltid likt å jobbe med mennesker, og er veldig fascinert av det. Derfor startet jeg som portør, først på tilkalling og etter et halvt år i fast jobb. Det har jeg trivdes med, sier Sondre Bogstrand.

Ledermobiliseringen ved UNN gjennomførte han i 2018 til utpå våren 2019. 33-åringen ble nominert som lederkandidat av ledere i klinikken, og i fjor sommer ble han ansatt som seksjonsleder i Diagnostisk klinikk.

– Gjennom ledermobiliseringen ble lysten på å være leder skapt. Så når muligheten som leder for min egen seksjon dukket opp, ble det veldig naturlig for meg å søke på stillingen. Og heldigvis fikk jeg jobben. Jeg har stor respekt for yrket og jobben portørene gjør, noe som motiverer meg veldig til å bidra med å løfte yrket, det faglige nivået og yrkesstoltheten i seksjonen gjennom mitt lederskap, sier Bogstrand.

PS! Neste kull med ledertalenter ved UNN skulle opprinnelig startet sitt opplæringsprogram 1. oktober. Dette er utsatt til neste år grunnet koronapandemien.

LES OM FLERE nyansettelser ved UNN her.

Tips oss!
Har du tips om nyansatte i UNN?
Send mail til pingvinen@unn.no

Pingvinavisa Nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og hold deg oppdatert.