Inspirert av nytt lokalsykehus

Som overlege vil ikke Heidi Hienn gi helt slipp på det kliniske når hun nå blir permanent leder for medisinsk avdeling ved UNN Narvik. Hun brenner for lokalsykehuset, og ser frem til innflytting i nytt sykehus om drøye to år.

Heidi Hienn er ansatt som ny leder for medisinsk avdeling ved UNN Narvik, og gleder seg til oppgavene som venter de neste årene. Foto: Privat
Tobarnsmammaen på 43 år både har og får nok å henge fingrene i den neste tiden. Så sent som i 2015 – 2017 var hun i Tromsø for legespesialiseringen i indremedisin, og har de siste årene jobbet som overlege ved sykehuset i hjembyen Narvik.

Der fikk hun også sin debut i helsevesenet, som pleiemedhjelper ved medisinsk avdeling for 22 år siden. Siden har hun tatt medisinutdanningen ved UiT i Tromsø, hatt turnusperiode på Vestlandet og jobbet ved lokalsykehus i både Kirkenes og Kongsvinger i tillegg til Narvik under spesialiseringen.

Dedikerte ansatte

Det siste drøye året har hun vært konstituert leder ved medisinsk avdeling ved UNN Narvik, og da stillingen nå ble lyst ut permanent lot hun ikke sjansen gå fra seg til å søke.

– Jeg gleder meg, og vet hva jeg går til. Det er en flott gjeng med dedikerte ansatte, både ved medisinsk avdeling og på hele sykehuset her. Arbeidsmiljøet er bra, og medarbeiderne står på for pasientene. Som leder ønsker jeg å få til gode løsninger for pasientene og de ansatte, og så håper jeg fortsatt å kunne jobbe litt som overlege selv, sier Heidi Hienn.

Som Narvik-jente brenner hun for viktigheten av et veldrevet lokalsykehus. Det håper hun å bidra til å forsterke i arbeidet med det nye sykehuset som nå reiser seg på Furumoen.

Spennende muligheter

– Det er faglig spennende å jobbe her siden vi behandler forskjellige pasientgrupper med mange ulike diagnoser. Det nye sykehuset gir nye muligheter, og vi er godt i gang med ulike prosesser som skal gi mer helhetlige og samordnede pasientforløp, sier Hienn.

Spesifikt i medisinsk avdeling planlegges det for en egen overvåkningsenhet for slagpasienter i sengeposten.

Tips oss!
Har du tips om nyansatte i UNN?
Send mail til pingvinen@unn.no

Pingvinavisa Nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og hold deg oppdatert.