Jobblykke for helsefaglærling

For Kristine Jensen (20) har lærlingplassen ved ortopedisk sengepost vist seg å være midt i blinken. Nå er hun klar for fast jobb ved UNN i Breivika.

Kristin Jensen, helsefaglærling som snart er klar for fast jobb ved UNN.
Riktignok gjenstår det å bestå fagbrevet som helsefagarbeider i neste måned. Det håper hun ordner seg, slik at tilbudet om fast stilling kan innvilges med virkning fra 1. september. Jobben er hun tilbudt i konkurranse med flere titalls andre søkere.

– Jeg har vært her som lærling i snart to år, og har trivdes veldig godt. Jobben er spennende, med pasienter i alle aldre og med ulik skadehistorikk. Det kan være alt fra hoftepasienter til traumepasienter som har skadet seg i eksempelvis snøfresulykker, sier Kristine Jensen.

Hun kom til UNN som helsefaglærling etter to års skolegang ved Breivang videregående skole. Da var ortopedisk sengepost den avdelingen hun ble tilbudt lærlingplass ved.

– Jeg har tidligere vært innom både sykehjem og hjemmetjeneste, men synes det er mer interessant i spesialisthelsetjenesten. Her har jeg funnet meg godt til rette blant trivelige kolleger og dyktige ledere som er til stede og følger opp de ansatte, sier Tromsø-jenta som er oppvokst på Kvaløya.

Ved UNN er hun i godt selskap blant flere helsefaglærlinger som utgjør en del av satsingen på denne yrkesgruppen i regi av Helse Nord.

– Som helsefagarbeider kan jeg ikke gjøre like mye som en sykepleier, men jeg synes likevel arbeidsoppgavene er spennende og varierte, sier Jensen.

Les mer om UNN sitt lærlingetilbud på unn.no.

Se flere nyansettelser i UNN-mannskapet her.

Tips oss!
Har du tips om nyansatte i UNN?
Send mail til pingvinen@unn.no

Pingvinavisa Nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og hold deg oppdatert.