Jubileumsfeiring ved UNN Harstad 

Sykehuset i St Olavs gate i Harstad runder 40 år. Det feires behørig med alt fra konserter til lygarkveld - og ikke minst jubileumsrevy.

Rita Pernille Martnes, avdelingsleder for Anestesi- og operasjonsavdelinga, er vertinne for jubileumsdagene og åpnet den første lunsjkonserten i sykehuskantina i dag, da kulturavdelinga med gamle kjente spilte slagere fra 1970-tallet.

Denne trioen har hovedregien på jubileet ved UNN Harstad denne uken. Fra venstre: Råger Ellingsen (leder kulturavdelinga i UNN), Lars Inge Pedersen (kulturmedarbeider UNN Harstad) og Rita Pernille Martnes (avdelingsleder for Anestesi- og operasjonsavdelinga UNN Harstad). Foto: Jan Fredrik Frantzen
Martnes ramser opp fra jubileumsprogrammet som kulturavdelinga i UNN har fått i stand.

– Vi har lunsjkonserter, lygarkveld, musikkvandring på avdelingene, og orgelkonsert som er åpen for alle i kapellet klokka syv i morgen ettermiddag. Kulturavdelinga har engasjert mange gode musikere og vi håper flest mulig får med seg konsertene og det som skjer på huset, forteller Martnes.

Se flere bilder fra jubileet her.

«Best of-show»

Jubileet varer til og med fredag kveld. Da rundes det hele av med «Best of»-show på Kulturhuset med gjengen fra sykehusrevyen. Der blir det gjensyn med de aller beste innslagene fra de tidligere revyene.

– Jeg skal selvfølgelig se på revyen og oppfordrer alle som har kjøpt billett enda til å kjøpe nå før det er utsolgt, kommenterer hun med glimt i øyet.

Kjøpe billett til revyen? Klikk her!

– Og 40-åringen selv, sykehuset, hvordan står det til med henne? 

– Arkitektene som bygde sykehuset her gjorde en utmerket jobb og huset er bra vedlikeholdt, men vi begynner jo å merke at sykehuset er 40 år og at en del avdelinger bør bygges om eller renoveres. Akuttmottaket har for eksempel for lengst vokst ut av arealene sine og burde vært bygd om, og det er ønske om ei ny egen fløy for spesialavdelingene ved sykehuset, avslutter Rita Pernille Martnes.

LES OGSÅ: Hun blir driftsleder ved UNN Harstad.

Pingvinavisa Nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og hold deg oppdatert.