Klar for en omfattende innspurt

Driftssjef for hotellavdelingen, Kjell Olav Pettersen, er nå på plass ved det snart åpningsklare Pingvinhotellet UNN Tromsø. Vel vitende om at de neste månedene blir hektiske.

Pettersen kommer fra Scandic-kjeden, og hadde sin første arbeidsdag 7. april. En av de første oppgavene var å skaffe seg oversikt over arbeidet og detaljer som gjenstår inne i det nye hotellet i Breivika.

– Det er en del baller som skal plukkes ned fra luften, sier Kjell Olav Pettersen, tidligere fotballkeeper som nå er driftssjef for hotellavdelingen med ansvar for booking, resepsjon og husøkonom ved Pingvinhotellet.

– Men jeg har jo vært med å åpne hotell før, så dette skal være overkommelig, legger han til.

For tiden jobbes det på høygir inne i det drøyt 50 meter høye og topp moderne hotellet. Mange brikker og detaljer skal på plass før åpningen 1. juli. Sammen med husøkonom Arnhild Engstad skal Pettersen sørge for at alt er på stell innen den tid. Eksempelvis detaljer som hvor mange såpedispensere hvert rom skal ha, og hvor de skal monteres.

– Hele hotellet skal gjøres komplett, og alt må testes i forkant, sier Pettersen.

I tillegg skal en rekke nyansettelser gjøres, blant annet bookingmedarbeider og resepsjonist.

– Det har vært stor interesse for å jobbe ved hotellet. Til de to nevnte stillingene har vi hatt over 70 søkere, sier hotellsjef Astrid Ronesen.

Pingvinhotellet skal driftes med totalt 30,3 årsverk. I tillegg er det inngått renholdsavtale med ekstern leverandør som utgjør totalt 10 årsverk. Hotellet retter i første rekke tilbudet sitt mot pasienter og pårørende, men vil også utnytte den totale kapasiteten best mulig og jobbe aktivt mot det åpne markedet. Da først og fremst knyttet til helger og andre perioder med lavdrift ved sykehuset.

LES OGSÅ: De er ansatt som driftssjefer.

Pingvinavisa Nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og hold deg oppdatert.