Klare for nye ansvarsområder

Disa Håkstad (37) og Merethe Hennie Karlsen (45) er nyutnevnt til hver sine ansvarsområder i ledelsen ved rehabiliteringsavdelinga.

Merethe Hennie Karlsen (til venstre) og Disa Håkstad utenfor A-fløya i Breivika der rehabiliteringsavdelinga holder til på plan 8. Foto: Per-Christian Johansen

Håkstad har vært både enhetsleder og seksjonsleder i samme avdeling tidligere, men har nå fått ansvar for de rundt 300 medarbeiderne som utgjør rehabiliteringsavdelinga ved UNN. Hun tiltrådte som avdelingsleder 1. mai, foreløpig i et ettårig vikariat.

– Det er et stort ansvarsområde, nesten litt overveldende. Men det blir spennende, og tidspunktet passet perfekt når jeg akkurat var ferdig med master i «Organisasjon og ledelse». Der skrev jeg om endringsledelse i masteroppgaven, sier Håkstad.

Også Merethe Hennie Karlsen liker å jobbe med endringsledelse som tema. Hun kommer fra tre år som senterkoordinator for Vardesenteret ved UNN, hvor hun sammen med øvrige ansatte fikk synliggjort senteret for kreftpasienter.

Nå skal hun fungere som seksjonsleder for Regional kompetanseseksjon. Der skal hun det neste halvannet året lede i overkant av 20 medarbeidere i fag- og forskningsenheten, regional vurderingsenhet og lærings- og mestringssenteret.

– Jeg ser frem til å lede og bygge team, samt å få bidra inn mot fagmiljøene med kompetansehevende tiltak og nettverksbygging å delta i tverrfaglige prosjekter om rehabilitering både lokalt, regionalt og nasjonalt, sier Karlsen.

Hun startet i sin nye rolle 15. juni.

– Dette gleder vi oss til, sier en engasjert duo om arbeidsoppgavene som venter dem.

Tips oss!
Har du tips om nyansatte i UNN?
Send mail til pingvinen@unn.no

Pingvinavisa Nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og hold deg oppdatert.