Koordinator for en bedre samhandling

Mangeårig sykepleier Marit Bergh (41) har hoppet over i sivile klær og skal nå sørge for bedre samhandling mellom UNN og kommunene.

samhandling
Som nytilsatt utskrivningskoordinator i samhandlingsavdelingen skal Bergh jobbe med å utvikle både interne rutiner, samt få til et bedre samarbeid med kommunene.

– Jeg har lyst å jobbe på tvers mellom klinikkene i UNN, og samhandlingen utad mot kommunene er interessant og spennende. Vi er gjensidig avhengig av hverandre for å gi pasientene et best mulig tilbud, sier Marit Bergh.

Den opprinnelige Bodø-kvinnen var ferdig utdannet sykepleier i 2001. Samme år ble hun ansatt som sykepleier ved UNN, på sengepost for blod- og hormonsykdommer.

Siden har hun skaffet seg mye erfaring gjennom oppgaver som forskningssykepleier og labsykepleier, samt som seksjonssykepleier i perioden 2009-13. De to siste årene har hun hatt rollen som avdelingsleder for sykepleieravdelingen i Medisinsk klinikk.

Bergh er foreløpig ansatt i en 2-årig prosjektstilling ved samhandlingsavdelingen.

– Internt blir det viktig at avdelingene kjenner til Marits rolle, og benytter henne som en ekspert på området med utskrivningsklare pasienter, sier Magne Nicolaisen, leder for samhandlingsavdelingen ved UNN.

 

 

 

 

Tips oss!
Har du tips om nyansatte i UNN?
Send mail til pingvinen@unn.no

Pingvinavisa Nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og hold deg oppdatert.