Læring og mestring på intensivmedisin

Etter tre og et halvt år i hovedstaden søkte Therese Aune (28) seg nordover igjen. Hun fikk jobb ved intensivmedisin UNN Tromsø, og stortrives i et godt utviklingsmiljø.

Sykepleier Therese Aune trives i miljøet på nye intensivmedisin ved UNN Tromsø i Breivika. Foto: Per-Christian Johansen
Som autorisert sykepleier har 28-åringen tatt oppgavene på avdelinga som god læring etter at hun kom nordover for snart et år siden. Nå er målet å ta spesialistutdanning som intensivsykepleier.

– Å jobbe her har vært veldig lærerikt. Jeg føler at jeg lærer noe nytt hver eneste dag og utvikler meg som både menneske og sykepleier. Liker du utfordringer og vil kjenne på mestringsfølelsen er dette et flott plass å jobbe, sier Therese Aune.

Tromsø-jenta tok sykepleierutdanningen ved UiT, Norges arktiske universitet, men dro deretter sørover for å jobbe ved Rikshospitalet og senere Diakonhjemmet. Vel hjemme igjen har hun funnet seg godt til rette ved den nye intensivavdelinga ved UNN Tromsø i Breivika.

– Etter hvert savnet jeg familien i nord og hadde også et ønske om å ta utdanning som intensivsykepleier. Da passet det fint at de trengte sykepleiere her, og ved neste opptak skal jeg søke på videreutdanningen, sier Aune, som føler seg både godt mottatt og ivaretatt av kollegene ved intensivmedisinsk seksjon UNN Tromsø.

Les flere «Nytt om navn» i UNN her.

Tips oss!
Har du tips om nyansatte i UNN?
Send mail til pingvinen@unn.no

Pingvinavisa Nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og hold deg oppdatert.