Leder implementering av ny spesialistutdanning

Som firebarnsmamma har Heidi Høifødt (35) en hektisk hverdag fra før. Nå har hun det travelt også med etableringen av ny spesialistutdanning (LIS 2 og 3) i hele UNN.

Innen 1. mars 2019 skal den nye nasjonale spesialistutdanningen være implementert ved sykehuset. Totalt er det snakk om i overkant av 40 spesialiteter.

Det hele er forankret i et regionalt prosjekt, som ledes av Regionalt utdanningssenter LIS.

LES MER om ny spesialistutdanning i regi av Helse Nord her. 

Høifødt er selv i ferd med å avslutte sin LIS-utdanning, ved barne- og ungdomspsykiatrisk avdeling ved UNN.

– Jeg var ferdig utdannet i 2009. Deretter hadde jeg turnus ved UNN, og har vært tilknyttet sykehuset i forbindelse med spesialistutdanningen. Det har bare tatt litt ekstra tid når det har blitt fire barn underveis, sier Heidi Høifødt, som har tre jenter og en gutt i alderen 2-11 år.

Hun startet som prosjektleder for implementering av LIS 2 og 3 i UNN 1. mars i år, og har selv med seg erfaring fra deltakelse i utdanningsutvalg ved barne- og ungdomspsykiatrisk avdeling. Nå skal hun sørge for at alle utdanningsutvalg ved UNN kommer i mål med sine søknader til ny spesialistgodkjenning innen søknadsfristen 1. mars 2019.

– Min jobb er å være en støttefunksjon og koordinator for klinikkene og utdanningsutvalgene ved UNN. Her blir det viktig å få til en god dialog, og så langt har det gått greit. Men vi har det travelt frem til de nye spesialistutdanningene skal være godkjent 1. mars neste år, sier Høifødt.

SE FLERE «Nytt om navn» ved UNN her.

Tips oss!
Har du tips om nyansatte i UNN?
Send mail til pingvinen@unn.no

Pingvinavisa Nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og hold deg oppdatert.