Lokket nordover av naturen

Marianne Elgåen Kirkbakk er ansatt som rådgiver ved Lærings- og mestringssenteret (LMS) ved UNN Tromsø.

Marianne Elgåen Kirkbakk begynte i juli som rådgiver ved Lærings- og mestringssenteret (LMS) ved UNN i Tromsø. Foto: Jørn Resvoll
Marianne er utdannet fysisk aktivitet- og helserådgiver med videreutdanning i helsepedagogikk. De siste tre årene har hun jobbet på LHL-klinikkene Skibotn med sykelig overvekt. I sommer tok hun overgang til UNN.

– Å kunne bidra til at pasienter og pårørende mestrer hverdagen sin på en bedre måte er min drivkraft i denne jobben. Jeg ser frem til å bli kjent med kollegaer ved Lærings- og mestringssenteret, brukerrepresentanter og alle de fagpersonene på de ulike fagavdelingene som LMS samarbeider med for å utvikle, gjennomføre og evaluere LMS-kursene.

I sin forrige jobb var hun svært tett på pasientene. I jobben på UNN blir hovedoppgaven å koordinere kursene LMS gir til pasientene. Etter noen uker i ny jobb har hun allerede erfart hvor stor organisasjonen er.

– I Skibotn hadde jeg 30-40 kolleger, så forholdene er ganske mye større her, sier 28-åringen.

Marianne Elgåen Kirkbakk er oppvokst på Røros, og sier det var naturen som lokket henne til Nord-Norge for noen år siden. Friluftsentusiasten har – som mange andre med samme interesse – slått seg ned på Kvaløya, og kommer nok til å bruke de mange fjelltoppene der aktivt både sommer som vinter.

Her kan du bli kjent med flere nyansatte ved UNN.

Pingvinavisa Nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og hold deg oppdatert.

Din e-post: