Lokket nordover av naturen

Marianne Elgåen Kirkbakk er ansatt som rådgiver ved Lærings- og mestringssenteret (LMS) ved UNN Tromsø.

Marianne Elgåen Kirkbakk begynte i juli som rådgiver ved Lærings- og mestringssenteret (LMS) ved UNN i Tromsø. Foto: Jørn Resvoll
Marianne er utdannet fysisk aktivitet- og helserådgiver med videreutdanning i helsepedagogikk. De siste tre årene har hun jobbet på LHL-klinikkene Skibotn med sykelig overvekt. I sommer tok hun overgang til UNN.

– Å kunne bidra til at pasienter og pårørende mestrer hverdagen sin på en bedre måte er min drivkraft i denne jobben. Jeg ser frem til å bli kjent med kollegaer ved Lærings- og mestringssenteret, brukerrepresentanter og alle de fagpersonene på de ulike fagavdelingene som LMS samarbeider med for å utvikle, gjennomføre og evaluere LMS-kursene.

I sin forrige jobb var hun svært tett på pasientene. I jobben på UNN blir hovedoppgaven å koordinere kursene LMS gir til pasientene. Etter noen uker i ny jobb har hun allerede erfart hvor stor organisasjonen er.

– I Skibotn hadde jeg 30-40 kolleger, så forholdene er ganske mye større her, sier 28-åringen.

Marianne Elgåen Kirkbakk er oppvokst på Røros, og sier det var naturen som lokket henne til Nord-Norge for noen år siden. Friluftsentusiasten har – som mange andre med samme interesse – slått seg ned på Kvaløya, og kommer nok til å bruke de mange fjelltoppene der aktivt både sommer som vinter.

Her kan du bli kjent med flere nyansatte ved UNN.

Tips oss!
Har du tips om nyansatte i UNN?
Send mail til pingvinen@unn.no

Pingvinavisa Nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og hold deg oppdatert.