Mack erstatter Møien som hovedverneombud

Når Terje Møien (40) nå vender snuten sørover igjen, overtar et «lokalt produkt» rollen som nytt foretakshovedverneombud ved Universitetssykehuset Nord-Norge.

Tove Cathrine Mack overtar nå som foretakshovedverneombud ved UNN etter Terje Møien. Sistnevnte flytter sørover igjen etter drøyt 10 år som ansatt ved UNN. Foto: Per-Christian Johansen
Møien gir seg etter til sammen 11 år som fast ansatt ved UNN. De tre siste årene har han fungert som ett av tre foretakshovedverneombud ved sykehuset. Nå venter nye oppgaver ved en bedriftshelsetjeneste i Oslo, nærmere bestemt Groruddalen.

– Det har vært tre flotte år med interessant arbeidsoppgaver, sier Terje Møien.

Inn kommer Tove Cathrine Mack (51). Med bakgrunn fra kulturlivet, og opprinnelig utdannet ved balletthøyskolen i Oslo, er hun nå klar for nye utfordringer. Skjønt, en rolle som verneombud er ikke helt fremmed.

– Jeg har jobbet administrativt ved Nasjonalt senter for samhandling og telemedisin (nå Nasjonalt senter for e-helseforskning) siden 2012 og fra 2016 i Kvalitets- og utviklingssenteret. Jeg har hatt oppgaver både som  verneombud og senterverneombud. Jeg trives med å jobbe med folk og arbeidsmiljø, og gleder meg til å ta fatt på oppgavene som Foretakshovedverneombud, sier Tove Cathrine Mack.

Terje Møien ønsker sin arvtaker lykke til.

– UNN er en bra arbeidsplass, med mange ansatte som gjør en god jobb. Noe av det viktigste med jobben er å bidra og se til at vi internt har gode møtearenaer og et type samarbeidsklima, som igjen gir takhøyde for åpne og ærlige diskusjoner. Mitt inntrykk er at de fleste har vilje til å gjøre en god jobb, men at utfordringen ofte hviler på bevisstheten om hvordan vi kommuniserer og involverer hverandre i ulike prosesser, sier Møien, som har sin siste arbeidsdag i Tromsø fredag 27. januar.

Tips oss!
Har du tips om nyansatte i UNN?
Send mail til pingvinen@unn.no

Pingvinavisa Nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og hold deg oppdatert.