Medisinsk fagsjef med pasientsikkerhet på dagsorden

Haakon Lindekleiv (34) startet 1. oktober som medisinsk fagsjef ved UNN. Stillingen er nyopprettet i forbindelse med etableringen av Kvalitets- og utviklingssenteret.

lindekleiv
Haakon Lindekleiv
Lindekleiv studerte medisin og tok doktorgrad ved UiT, Norges arktiske universitet, etter ankomst til Tromsø i 2003. Han har de siste to årene jobbet som lege i spesialisering ved Hjertemedisinsk avdeling i UNN.

Tobarnspappaen, med barn på fire og syv år, håper å bidra til utvikling av blant annet pasientsikkerheten ved UNN gjennom sin nye rolle. En hovedarbeidsoppgave blir kvalitet og pasientsikkerhet på tvers av sykehusavdelingene.

– Jeg ser frem til å jobbe med helsetjenestene på systemnivå. Det blir både spennende og lærerikt. Jeg tror det er viktig at klinikere engasjerer seg i arbeidet med å videreutvikle kvalitet og pasientsikkerhet, sier Haakon Lindekleiv.

Østlendingen fortsetter som lege en dag i uken ved Medisinsk intensiv og hjerteoppvåkning i UNN Tromsø. Dette for å holde kontakten med klinikken og vedlikeholde kliniske ferdigheter.

Les flere nytt om navn ved UNN nedenfor, eller klikk her for utvidet liste over nyansettelser fra det siste året.

Tips oss!
Har du tips om nyansatte i UNN?
Send mail til pingvinen@unn.no

Pingvinavisa Nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og hold deg oppdatert.