Nøkkelpersoner takker for seg

De har hver for seg satt sine spor ved Drifts- og eiendomssenteret ved UNN gjennom mange år. Underveis har de også funnet hverandre, som turvenninner.

Karin Nilssen (til venstre) og Eva Winther Knudtsen mottok mange rosende ord fra kolleger ved Drifts- og eiendomssenteret under en markering denne uken. Foto: Per-Christian Johansen

Denne uken ble Karin Nilssen og Eva Winther Knudtsen takket av, noen uker før de på ordentlig leverer inn adgangskortet ved UNN og pensjonerer seg.

«Karin med nøklene»

Nilssen har imponerende 43 år bak seg ved sykehuset. Først mange år som sekretær ved teknisk avdeling, før hun de siste årene bokstavelig talt har vært en nøkkelperson ved ansatteservice.

Der har hun blant annet vært ansvarlig for inn- og utlevering av nøkler til mange tusen ansatte opp gjennom årene, og også holdt kontroll på parkeringskort til ansatte før ordningen ble digitalisert i fjor.

– Ho «Karin med nøklene» som alltid har hatt stålkontroll og orden, samtidig som hun er snill, raus og artig.

Det var blant superlativene som ble trukket frem fra ledere og kolleger i forbindelse med avslutningen tidligere denne uken.

– Det har så klart vært hyggelig å jobbe her så lenge, oppsummerte Karin Nilssen beskjedent selv.

Pliktoppfyllende

Eva Winther Knudtsen har 10 års fartstid ved UNN, og har også klart å gjøre inntrykk på kollegene ved Drifts- og eiendomssenteret der hun har jobbet på eiendomsavdelinga.

– Svært ærekjær, pliktoppfyllende og hyggelig var beskrivelser som ble trukket frem.

– Jeg har alltid likt å jobbe med eiendommer, og tiden ved UNN har vært svært lærerik, sier Knudtsen.

– Men nå ser vi frem til å få mer tid til turer sammen. Det har vi allerede kommet godt i gang med de siste årene, fastslår begge to.

Pingvinavisa Nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og hold deg oppdatert.