Ny avdelingsleder på medisin i Harstad

Hanne Frøyshov blir ny avdelingsleder på medisinsk avdeling i Harstad. Hun har en periode som kvalitetssjef i Helse Nord bak seg, og starter opp ved UNN Harstad 1. september.

Hanne Frøyshov, som blir nye avdelingsleder ved medisinsk avdeling UNN Harstad.

– I Helse Nord har jeg lært masse og har fått jobbe sammen med utrolig flinke, arbeidsomme og hyggelige mennesker. Samtidig gleder jeg meg til å begynne i Harstad. Jeg er ydmyk for oppgaven og kan se at det er mange store og små utfordringer som blir mitt ansvar. Slik jeg kjenner de som jobber i Harstad, er det solide folk som kommer til å dra det lasset sammen med meg, forteller Frøyshov.

Hun gleder seg til å ta fatt på jobben og utdyper:

– Jeg er veldig glad i medisinsk avdeling og sykehuset i Harstad og derfor blir det ekstra viktig for meg å bidra til at både avdelingen og sykehuset får utvikle seg best mulig. Jeg har også god kjennskap til Medisinsk klinikk på tvers av sykehusene i Narvik, Tromsø og Harstad og ser det som en viktig del av arbeidet på medisin i Harstad å delta aktivt i utviklingen av klinikken samarbeidet mellom avdelingene.

Tips oss!
Har du tips om nyansatte i UNN?
Send mail til pingvinen@unn.no

Pingvinavisa Nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og hold deg oppdatert.