Ny bedriftssykepleier i Narvik

Glenn-Helge Hattmann er ansatt som ny bedriftssykepleier ved UNN Narvik.

Glenn-Helge Hattmann er ny bedriftssykepleier i Narvik. Foto: Jørn Resvoll
35-åringen var ferdig utdanna sykepleier i 2010, og kommer fra jobben som sykepleier i Narvik kommune. 1. september var han i gang som ny bedriftssykepleier ved UNN i samme by.

– Jeg har videreutdanning innen samhandling, økonomi og ledelse, så det var naturlig for meg å prøve noe nytt der jeg fikk utnytta kompetansen min enda bedre, sier narvikværingen, som også har erfaring som hovedtillitsvalgt og regionleder for Delta.

Som bedriftssykepleier i Narvik skal Hattmann drive med rådgivende tjenester inn mot arbeidsmiljøet, både opp mot ledelse og ansatte. Som sykepleier får han også ansvar for smittevern, og skal jobbe tett opp mot bedriftslegen.

Glenn-Helge Hattmann blir den eneste av bedriftshelsetjenestens ni ansatte med arbeidssted Narvik.

– Det blir nok noen turer til Tromsø, spesielt nå i oppstarten. Etter hvert skal jeg også kobles på arbeidet med det nye sykehuset i Narvik. Så det er mye å se fram til, sier Hattmann, som ikke er det eneste nye ansiktet i bedriftshelsetjenesten.

Bare noen uker før han starta hadde Silvia Reinholdtsen sin første arbeidsdag på UNN. Du kan bli bedre kjent med henne – og andre nyansatte – her.

Tips oss!
Har du tips om nyansatte i UNN?
Send mail til pingvinen@unn.no

Pingvinavisa Nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og hold deg oppdatert.