Ny kulturmedarbeider: – Sangstemmen er mitt våpen

Ved UNN Harstad er Dag Erik Enoksen engasjert som ny kulturansvarlig i halv stilling.

kultur enoksen
Han startet i jobben 1. desember, og har satt seg klare mål om å bidra med positive opplevelser for både pasienter, pårørende og ansatte.

– Jeg håper å sette et positivt preg på kulturen i UNN-systemet. Jeg er vant til å formidle overfor folk og skape opplevelser med og for andre. Sangstemmen er mitt våpen, fastslår Dag Erik Enoksen, opprinnelig fra Gryllefjord på Senja.

Han overtar oppgavene ved UNN Harstad etter Karl Johan Storø. Sistnevnte fortsetter i samme rolle ved UNN Narvik. Dag Erik Enoksen har vært frinlansemusiker de siste 20 årene, og opptrer primært med egen vokal.

– I første omgang vil jeg sette meg inn i oppgavene og videreføre de tradisjonelle tiltakene i Harstad på vegne av kulturavdelingen. Så håper jeg å kunne bidra med noen nye ideer etter hvert, legger Enoksen til.

Pingvinavisa Nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og hold deg oppdatert.