Ny lærdom som seksjonsleder

Etter 11 år som sykepleier og to år i Kreftforeningen, skal Anne Marvik (38) nå skaffe seg ny erfaring som en del av lederteamet i Kvinneklinikken.

marvik
Marvik var ferdig utdannet sykepleier i 2003. Åtte år senere hadde hun videreutdannet seg til kreftsykepleier. Frem til 2014 jobbet hun ved UNN. Da tok hun overgang til Kreftforeningen.

– Den gang hadde jeg et ønske om å oppleve noe nytt utenfor sykehuset. Tiden i Kreftforeningen var svært nyttig og lærerik, hvor jeg jobbet mindre pasientnært enn på sykehuset, men mye med pasientforeninger og sykepleiernettverk. Savnet til sykehuset gjorde at jeg nå er tilbake, sier Anne Marvik.

Tobarnsmorens gjensyn med UNN startet i mai i år med et samhandlingsprosjekt ved Nasjonal kompetansetjeneste for inkontinens og bekkenbunnsykdom (KIB). Så dukket muligheten til å få ledererfaring opp gjennom et vikariat som seksjonsleder ved gynekologisk avdeling i Kvinneklinikken. Det inkluderer også lederansvar for prøverørsenheten (IVF).

– Jeg har nettopp startet opp, og jobber med å sette meg inn i oppgaver og ansvarsområder. I første rekke blir det oppfølging av IVF-enheten, samt planlegging av operasjoner og oppfølging av ventelister for gyn-pasienter, sier Marvik.

Hun er konstituert som seksjonsleder ut august 2017.

 

Tips oss!
Har du tips om nyansatte i UNN?
Send mail til pingvinen@unn.no

Pingvinavisa Nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og hold deg oppdatert.