Overrasket med pris: Årets lønns- og personalmedarbeider

Arild Hauan, spesialkonsulent ved HR lønn, har fått tittelen Årets lønns- og personalmedarbeider av lønnssystemleverandøren Bluegarden.

Prisen ble utdelt under Bluegarden-dagene i slutten av forrige uke. Arild Hauan, som både er ansatt ved HR lønn i UNN og ved Regional systemenhet i Helse Nord, ble ropt opp på scenen av konferansier Robert Stoltenberg, utkledd som en av sine mange rollefigurer – i denne anledningen «Yngve Freiholt».

– Det kom som en stor overraskelse. Jeg var til stede på konferansen, men visste ikke at jeg var nominert en gang. Men etter hvert som de beskrev prisvinneren kjente jeg meg igjen. Det var jo i hvert fall veldig hyggelig gjort av de som nominerte meg selv om jeg føler at de har overdrevet litt, smiler Arild Hauan.

I nominasjonen beskrives han han som faglig dyktig, imøtekommende, omgjengelig, positiv, ærlig og en sosial person med stor sans for humor. Han har samtidig respekt for sine kolleger, og er hjelpsom.

– Jeg har tidligere uttrykt meg kritisk om noen av systemene til Bluegarden, blant annet lønnskjøringssystemet Paga. Det vet jeg de ikke har satt helt pris på. Derfor kom denne utdelingen ekstra overraskende, sier Arild Hauan, som også var happy med premieren: En IPad.

 

Pingvinavisa Nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og hold deg oppdatert.