Overrasket med tillitsvalgtpris

Foretakstillitvalgt Anita Dimmen Johansen fikk onsdag en hyggelig overraskelse da hun ble tildelt ergoterapeutforbundets tillitsvalgtspris for 2015.

– Jeg var innkalt av kolleger til et internt møte på sykehuset. Overraskelsen var stor da det viste seg hva som egentlig sto på agendaen, sier Dimmen Johansen.

Hun har jobbet som ergoterapeut ved UNN siden 1994. Tillitsvalgtfunksjon fikk hun første gang i 1996. Siden har hun med stor iver jobbet med å ivareta kollegers rettigheter, og samtidig bidratt til at UNN som sykehus ved flere anledninger har fremstått som en foregangsbedrift i utviklingen av ergoterapeutyrket.

– Det er en ære at mine kolleger nominerte meg til denne prisen. Det betyr vel også at de setter pris på den jobben jeg gjør som tillitsvalgt, sier Anita Dimmen Johansen.

Prisen fikk hun for sitt lange og gode engasjement for ergoterapeutyrket.

– Anita er en stødig dame og har engasjert seg som hoved- og foretakstillitsvalgt for ergoterapeuter i UNN siden 1996 og vært en tydelig og strategisk bidragsyter i en periode med flere betydelige omorganiseringer. Anita har gjort en flott jobb i å sikre lønn for kompetanse utover grunnutdanningen. Blant annet med at det er inngått avtale om konkrete lønnstillegg for ergoterapispesialist og masterutdanning. Dette bidrar til en forutsigbar lønnspolitikk for våre medlemmer – de vet hva de kan forvente seg når de tar videreutdanning, sier forbundsleder Nils Erik Ness til ergoterapeutforbundets egen hjemmeside.

Pingvinavisa Nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og hold deg oppdatert.