Overtar avdeling med 170 ansatte

Tobarnsmamma Siv Olsen (44) får det ekstra hektisk når hun nå skal lede en av de største kliniske avdelingene ved UNN, medisinsk avdeling i Harstad.

Siv Olsen er ny leder ved medisinsk avdeling UNN Harstad. Foto: Privat
Hun overtar etter Hanne Frøyshov, som tidligere i høst ble ansatt som Medisinsk fagsjef ved Helgelandssykehuset.

– Jeg er utdannet sykepleier og har videreutdanning i veiledning og kardiologi. Etter at jeg ble ferdig med doktorgraden i 2020, så jeg for meg å fortsette med forskningen og var godt i gang med postdok da denne stillingen ble ledig. Interessen for fag og forskning gjorde at stillingen fristet, sier hun

44-åringen har vært enhetsleder og assisterende leder ved samme avdeling tidligere, og mener en leder har et viktig fagansvar.

Olsen har også 10 års erfaring fra et større miljø ved Haukeland universitetssykehus (2003-2013), og har vært faggruppeleder for Norsk sykepleierforbunds landsgruppe av kardiologiske sykepleiere i seks år.

– Medisinsk avdelingen ved UNN Harstad består av mange ulike fagfelt. Vi har to sengeposter, palliativ enhet, dialyse, gastrolab, dagbehandling, infusjonsenhet og poliklinikk, sier Siv Olsen, som på fritiden også skal prøve å fylle en trenerrolle i håndballklubben Lia-Brage.

– Dette er en spennende jobb med mange flotte kollegaer. Jeg gleder meg til å komme skikkelig i gang, avslutter hun.

Tips oss!
Har du tips om nyansatte i UNN?
Send mail til pingvinen@unn.no

Pingvinavisa Nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og hold deg oppdatert.