Rask tilvenning i nye omgivelser

Mye ble nytt da Andreas Pedersen (28) forlot Drammen til fordel for UNN i Narvik. Og her blir han fort en del av overgangen fra gammelt til nytt sykehus.

andreas pedersen narvik 2
Andreas Pedersen er ny sykepleier ved medisinsk sengepost, UNN Narvik. Foto: Per-Christian Johansen

28. januar hadde 28-åringen sin første arbeidsdag som sykepleier ved medisinsk avdeling i malmbyen. Hit kom han fra primærhelsetjenesten i Drammen kommune.

– Kjæresten min bor i Narvik. Det var hovedgrunnen til å dra nordover. Jeg ville samtidig prøve noe nytt, og søkte meg derfor til spesialisthelsetjenesten. Nå er jeg akkurat ferdig med opplæringstiden, og har funnet meg veldig godt til rette, sier Andreas Pedersen.

Trivelig arbeidsmiljø

Han trekker frem et inkluderende arbeidsmiljø, lærerik veiledning, samt trivelige ledere som gode grunner til å jobbe ved medisinsk sengepost.

Der er de ansatte allerede godt involvert i prosessen med overgangen til nytt sykehus, som skal åpnes på Furumoen høsten 2024.

– Jeg vil absolutt anbefale andre å søke seg hit. Det er en flott plass å jobbe, og etter hvert skal vi jo også over i det nye sykehuset. Det blir spennende å se forskjellen når vi flytter inn der, sier Pedersen.

Varierte interesser

Nye UNN Narvik begynner allerede å ta form (lenke til Facebook), og innen neste høst håper sykepleieren fra Drammen å bli skikkelig varm i trøya, både ved UNN og i Narvik.

– Jobben vil jeg kombinere med hobbyene mine som i første rekke er trening, fotografering og musikk, avslutter Andreas Pedersen.

Tips oss!
Har du tips om nyansatte i UNN?
Send mail til pingvinen@unn.no

Pingvinavisa Nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og hold deg oppdatert.