Ringen sluttet etter mammapermisjon

Marthe Solberg Olsen (33) startet å jobbe i omsorgstjenesten allerede i 2006. 15 år senere er hun ferdig utdannet, har opparbeidet seg nyttig arbeidserfaring, er blitt mamma og er nå tilbake i både hjembyen Narvik og UNN-familien.

Marthe Solberg Olsen er nyansatt fagkonsulent ved habiliteringa, UNN Narvik. Foto: Per-Christian Johansen
Hun startet som fagkonsulent ved habiliteringa, UNN Narvik 9. august i år.

– Jeg var i mammapermisjon da jobben dukket opp. Dette har jeg ønsket meg siden før jeg startet på utdanningen som vernepleier på høyskolen i Harstad. Muligheten til faglig og personlig utvikling var motivasjonen til å søke, sier Marthe Solberg Olsen.

Sammensatt team

Habiliteringstilbudet ved UNN retter seg mot barn, unge og voksne med medfødte eller tidlig ervervede funksjonshemninger. Teamet i enheten er tverrfaglig sammensatt med vernepleiere, sosionom, lege og psykolog.

Habiliteringsseksjonen ved UNN Narvik teller fem fagkonsulenter og én psykolog.

– Jeg trives med arbeidsoppgavene. De er varierte, spennende og veldig læringsrike. Man får benyttet kompetansen sin på flere måter, blant annet i en veiledende rolle. I tillegg samarbeider vi på kryss og tvers for at pasientene skal ha det så bra som de kan, sier hun.

Nærmere målgruppen

Underveis har hun skaffet seg arbeidserfaring ved UNN Åsgård og ved Russeksjon Narvik (tidligere Nordlandsklinikken).

– Jeg har trivdes alle steder, men savnet målgruppen jeg opprinnelig begynte å jobbe med. Nå er jeg tilbake der, og det føles godt, sier Solberg Olsen.

LES FLERE saker fra UNN Narvik her.

Tips oss!
Har du tips om nyansatte i UNN?
Send mail til pingvinen@unn.no

Pingvinavisa Nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og hold deg oppdatert.