Spennende jobb lokket Anja nordover igjen

Da stillingen som rådgiver for pasientforløp ble utlyst, bestemte Anja Kjærland (32) seg for at 13 år i hovedstaden fikk være nok.

Anja Kjærland er på plass som ny rådgiver for pasientforløp ved UNN. Foto: Per-Christian Johansen
Sammen med samboeren, og barna på ett og fire år, flyttet hun tilbake til hjembyen Harstad i sommer. 5. august var 32-åringen på plass i Kvalitetsavdelinga ved Universitetssykehuset Nord-Norge.

– Jeg følte at dette var en spennende jobb som passet bra til meg, og som var en forlengelse av det jeg har jobbet med tidligere, sier Anja Kjærland.

Hun kommer fra Oslo Universitetssykehus, der hun har vært tilknyttet avdeling for medisinsk genetikk og har jobbet mye med kvalitet og utvikling de ni siste årene. Opprinnelig er hun utdannet bioingeniør, og har også en master i verdibasert ledelse fra 2017.

Nå vil Kjærland inngå i en trio ved Kvalitetsavdelinga i Kvalitet- og utviklingssenteret som skal bistå klinikkene med forbedringsprosesser, blant annet for å forbedre pasientens opplevelse i møtet med UNN.

– Jeg ser frem til å få jobbe sammen med flinke medarbeidere som driver et avansert arbeid i en stor organisasjon, sier Kjærland.

LES OM FLERE nyansettelser ved UNN her.

Tips oss!
Har du tips om nyansatte i UNN?
Send mail til pingvinen@unn.no

Pingvinavisa Nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og hold deg oppdatert.