Takket av etter 40 år ved UNN Harstad

Han har jobbet ved UNN Harstad nesten like lenge som sykehuset har eksistert. Det fortjente en verdig avslutning for overlege Hans Krogstad ved føde/gyn-seksjonen.

[su_bilde1]Krogstad startet ved UNN Harstad i 1978, like etter at sykehuset var åpnet. 40-årsjubileet ble behørig markert i fjor høst, og denne gangen var det altså overlegens tur.

– Hans har jobbet som gynekolog ved føde/gyn-seksjon siden 1987, og har vært selve grunnmuren for vår seksjon. Han har engasjert seg i utdanningen av leger i spesialisering og brenner for undervisning. Han hadde siste arbeidsdag 4. mai, forteller seksjonsleder Maria Normann ved føde/gyn-seksjonen UNN Harstad.

Sammen med nåværende og tidligere kolleger, samt andre ansatte ved UNN Harstad, markerte de avslutningen for den ferske pensjonisten med kaker, sang, taler og gaver 27. april i auditoriet ved sykehuset.

– Hans har vært en fantastisk leder, kollega og lege, og kommer til å bli savnet av personalet og pasienter, legger Normann til.

Driftsleder Gina Johansen holdt tale på vegne av lokal ledelse ved UNN Harstad. Øvrig ledelse fra Tromsø kunne dessverre ikke være med på avslutningen, men de har sendt en stor takk til Krogstad for lang og tro tjeneste.

Katharina Kimmerle overtar som seksjonsoverlege ved føde/gyn i Harstad.

Pingvinavisa Nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og hold deg oppdatert.

[wysija_form id="1"]