Toppturentusiast skal tilrettelegge for UNN-toppene

Med godt humør og et hjerte for UNN inntar Ingrid Lernes Mathiassen (50) jobben som administrasjonssjef ved sykehuset.

Ingrid Lernes Mathiassen er UNNs nye administrasjonssjef. Foto: Per-Christian Johansen
Hun overtar etter Leif Hovden, som 1. april startet i ny jobb som rådmann i Karlsøy kommune. Mathiassen kommer fra stillingen som klinikkrådgiver i Kreft-, kirurgi og kvinnehelseklinikken (K3K) i UNN. Der har hun vært med siden klinikkstrukturen ble innført i UNN i 2008.

– Da jobben som administrasjonssjef ble lyst ut, tenkte jeg at den vil passe meg bra og være et steg videre fra min nåværende jobb. Jeg har blitt glad i UNN siden jeg startet ved sykehuset i 2005, og vil bidra til å utvikle vår flotte organisasjonen videre. Spesielt er jeg opptatt av kvalitets- og forbedringsarbeid, sier Lernes Mathiassen.

Hun starter etter planen opp i sin nye rolle etter sommerferien.

Før den tid får hun ganske sikkert med seg nye toppturer på fjellene i Tromsø-området. Det er en lidenskap hun dyrker så ofte som mulig.  I sin nye rolle ved UNN blir det nettopp toppledelsen hun vil ha et nært samarbeid med. Administrasjonssjefen er tillagt en overordnet koordinerings- og servicefunksjon overfor administrerende direktør, UNNs ledergruppe, samt styret. Blant hovedoppgavene inngår forberedelser og tilrettelegging av foretakets styremøter.

– Jeg gleder meg til å bli bedre kjent med vår nye direktør og nyutnevnte styreleder, og ser også frem til å jobbe med de øvrige medarbeiderne i administrasjonen. Det blir mange baller å sjonglere, spesielt i starten, men det trives jeg med, sier tobarnsmoren, som også har en master i organisasjons- og ledelsesvitenskap fra UiT, Norges arktiske universitet, på CV-en.

Tips oss!
Har du tips om nyansatte i UNN?
Send mail til pingvinen@unn.no

Pingvinavisa Nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og hold deg oppdatert.